Grizly Fazuľa Mungo BIO 500 g

 2,49

Porovnať
Kategórií:

Popis

Grizly Fazuľa Mungo BIO 500 g

Fazuľe sú bohaté na kvalitné rastlinné bielkoviny a hlavne tvoria zásobáreň vitamínov a minerálov. Nechýbajú medzi nimi draslík ani vápnik, fosfor, horčík, jód a železo, či kyselina listová, niacín aj provitamín A.

Pred kuchynskou úpravou je nutné fazuľe vopred namočiť. Potom sa zlejú a uvaria v čerstvej vode s rascou alebo majoránkou. Zníži sa tak množstvo oligosacharidov, ktoré bývajú dôvodom nepríjemnej plynatosti. Ide totiž o sacharidy pre ľudí nestráviteľné, ktoré sa rozkladajú až v hrubom čreve. Či už ide o fazuľe biele, hnedé, strakaté či zelené, všetky sú nafukovacie. Preto sa nehodia do jedálnička ľudí so zažívacími ťažkosťami alebo šetriacimi diétami.

Krajina pôvodu: Čína
Olivovo zelené alebo červené fazule pripomínajú chuťou zelený hrášok. Sú zdrojom vápnika, horčíka, železa, kyseliny listovej, bielkovín, draslíka a vlákniny.

 

Shopping cart

close