Grizly Vločky ovsené jemné Bio 1000 g

 4,03

Porovnať
Kategórií:

Popis

Grizly Vločky ovsené jemné BIO 1000 g

Administratívne zaradenie: Mlynské obilné výrobky – vločky
Zloženie: 100% BIO * ovsené vločky jemné * BIO – CZ-BIO-001 produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva
Krajina pôvodu: Poľnohospodárska produkcia EÚ
Skladovanie: Skladujte na tmavom, chladnom a suchom mieste.
Balenie: znovu uzatvárateľné PP obal alebo vákuovania v PP obale (počas prepravy môže dôjsť k rozvakuování, ktoré neovplyvní kvalitu)
Vlastnosti a výhody: Ovsené vločky vznikajú lisovaním ovseného zrna. Sú bohatým zdrojom komplexných sacharidov, ale aj vlákniny, ktorá prispieva k správnemu tráveniu a pomáha regulovať hladinu cukru v krvi. Ďalej obsahujú cenné vitamíny predovšetkým skupiny B a E a minerálne látky ako je horčík, draslík, železo a fosfor. Konzumácia ovsených vločiek má vplyv na správne fungovanie nervovej sústavy, obehového systému a ovplyvňuje tiež zdravie kostí a zubov. Biopotraviny vždy prechádzajú systémom kontrol a certifikácie, ktorý zabezpečuje ich kvalitu a umožňuje im niesť toto označenie. Ich prírodnú biokvalitu docenia predovšetkým ľudia so záujmom o ekologické poľnohospodárstvo a udržateľný systém hospodárenia.
Použitie: Vločky sú ideálnym základom zdravých a vyvážených raňajok, skvele poslúžia aj ako príloha, prísada do polievky, dokonca aj ako hlavný chod. Vynikajú svojou rýchlou a jednoduchou prípravou. Dajú sa pridávať do jogurtu, na výrobu domácich kaší, müsli alebo granoly. Skvelé sú tiež dezerty a ovocné koláče z vločiek. Môžete ich však ochutiť aj bylinkami, olivovým olejom alebo syrom, pridať ich do sekanej či fašírok. Dá sa s nimi skrátka vykúzliť veľa zdravých a chutných pokrmov. Viac informácií o vločkách a ich vlastnostiach si môžete prečítať v našom medveďom blogu. Zaujímavé recepty a nápady tiež nájdete v našom magazíne.

 
Raňajkami z ovsených vločiek naštartujete deň plný energie. A z jemných ovsených vločiek pripravíte tú najlepšiu ovsenú kašu. V kuchyni však majú širšie využitie – zahustíte s nimi polievky, nátierky, karbonátky. Môžete ich pridať do pečiva, lievančekov a alebo si pripraviť domácu ovsenú granolu.

Shopping cart

close