Hubové „risotto“ (Kvetákotto)

Porovnať
Kategórií:

Popis

Suroviny
600 g karfiolu
400 g čerstvých húb (lesné huby či krémové šampiňóny)
25 g masla
25 g olivového oleja
80 g šalotky
1 strúčik cesnaku
štipka nastrúhanej citrónovej kôry (voliteľne)
pár lístkov šalvie (voliteľne)
1 zarovnaná lyžička mletej rasce
1 dcl suchého bieleho vína (voliteľne)
150 g smotany na šľahanie
30 g strúhaného parmezánu
1 hrsť lístkov čerstvej petržlenovej vňate
soľ
korenie

Ďalšie informácie

1 Zelenina

, , ,

1 Základný tuk

Maslo, Olivový olej

1 Mliečne produkty

,

1 Druh keto jedla

1 Mäsové výrobky

1 Odkaz na web

1 Príprava

1 Sacharidy na porciu

1 Špeciálne múky

1 Vajíčka

1 Uskladnenie

1 Základné mäso

Shopping cart

close