Hubové „risotto“ (Kvetákotto)

Porovnať

Popis

Suroviny
600 g karfiolu
400 g čerstvých húb (lesné huby či krémové šampiňóny)
25 g masla
25 g olivového oleja
80 g šalotky
1 strúčik cesnaku
štipka nastrúhanej citrónovej kôry (voliteľne)
pár lístkov šalvie (voliteľne)
1 zarovnaná lyžička mletej rasce
1 dcl suchého bieleho vína (voliteľne)
150 g smotany na šľahanie
30 g strúhaného parmezánu
1 hrsť lístkov čerstvej petržlenovej vňate
soľ
korenie

Ďalšie informácie

Zelenina

, , ,

Základný tuk

Maslo, Olivový olej

Mliečne produkty

,

Druh keto jedla

Mäsové výrobky

Bez mäsových výrobkov

Odkaz na web

Príprava

Sacharidy na porciu

Špeciálne múky

Vajíčka

Uskladnenie

Základné mäso