Popis
Jean Brunet Kačacia terina s Armagnac 180 g
Kačacia terina s Armagnac je kačacie mäso v kombinácii so špeciálnym druhom koňaku.
Gurmánske špeciality a delikatesy z Francúzska ponúka Jean Brunet v širokej škále chutí v rôznych druhoch a variantoch paštét – teriny, paté, confit a rilety.
Terina je tradičný pokrm z mäsa pôvodom z Francúzska. Pripravuje sa zo zmesi bravčového, teľacieho alebo hydinového mäsa, ale aj z kačacích či husacej pečene. Tento druh obsahuje väčšie kúsky mäsa, než je tomu u klasickej paštéty.
Kačacia terina nesklame na sviatočnom stole najlepšie ako výborný doplnok červenému vínu.
Zloženie: kuracia pečeň, kačacie mäso 15%, bravčové mäso, bravčová masť, VSM (mechaniky spracované mäso) kačacie 10%, Armagnac 0,8%, soľ, korenie, muškátový oriešok, čierne korenie.
Kačacia terina s Armagnac je kačacie mäso v kombinácii so špeciálnym druhom koňaku.