Avokádový cheesecake

Porovnať
Kategórií:

Popis

Potrebujete

Základ:
40g roztopené maslo
25g erytritol
120g mandľová múka

Krém:
250g mascarpone
200g erytritol
200g kyslá smotana
1 – 2ks avokádo
šťava z jedného citróna

Postup:
Suroviny na základ zmiešajte a natlačte na dná dezertných misiek.
Zapečte v rúre 12 minút na 170°C.
Mascarpone, erytritol smotanu a citrónovú šťavu zmixujte na jednoliatu zmes, rozdeľte na dve časti.
K jednej primixujte avokádo a nalejte ju do misiek na vychladnutý mandľový základ.
Druhú, bielu zmes navrstvite v miskách na avokádovú.
Môžete dozdobiť citrónovou kôrou a nechajte zachladiť v chladničke, najlepšie cez noc.

Výživové hodnoty Celá dávka (6 porcií) 1 porcia
energia 2 673 kcal 446 kcal
sacharidy
(z toho cukry)
268 g (23 g) 45 g (4 g)
tuky 250 g 42 g
bielkoviny 46 g 8 g

Ďalšie informácie

1 Druh keto jedla

1 Forma

1 Iné ingrediencie

1 Mäsové výrobky

1 Mliečne produkty

,

1 Odkaz na web

1 Príprava

1 Špeciálne múky

1 Tekuté dochucovadlá

1 Uskladnenie

1 Vajíčka

1 Základné mäso

1 Zelenina

1 Sacharidy na porciu

Shopping cart

close