Boloňské zelerové „lasagne“

Porovnať
Kategórií:

Popis

Suroviny
600 g mletého hovädzieho mäsa
100 g slaniny
1-2 lyžice olivového oleja
2 cibuľa
2 mrkvy
5 stopiek zeleru
1 petržlen
2 konzervy lúpaných paradajok
100 g paradajkového pretlaku
4 strúčiky cesnaku
2 dcl vývaru
2 bobkové listy
tymian
rozmarín
oregáno
soľ
korenie
1 stredná buľva zeleru
2 balenia cottage syra
50 g parmezánu

Ďalšie informácie

1 Základné mäso

1 Mäsové výrobky

1 Zelenina

, , , ,

1 Základný tuk

Olivový olej

1 Tekuté dochucovadlá

,

1 Mliečne produkty

,

1 Druh keto jedla

1 Odkaz na web

1 Príprava

,

1 Sacharidy na porciu

1 Špeciálne múky

1 Vajíčka

Shopping cart

close