Boloňské zelerové „lasagne“

Porovnať

Popis

Suroviny
600 g mletého hovädzieho mäsa
100 g slaniny
1-2 lyžice olivového oleja
2 cibuľa
2 mrkvy
5 stopiek zeleru
1 petržlen
2 konzervy lúpaných paradajok
100 g paradajkového pretlaku
4 strúčiky cesnaku
2 dcl vývaru
2 bobkové listy
tymian
rozmarín
oregáno
soľ
korenie
1 stredná buľva zeleru
2 balenia cottage syra
50 g parmezánu

Ďalšie informácie

Základné mäso

Mäsové výrobky

Slanina

Zelenina

, , , ,

Základný tuk

Olivový olej

Tekuté dochucovadlá

Paradajkový pretlak, Vývar

Mliečne produkty

,

Druh keto jedla

Odkaz na web

Príprava

,

Sacharidy na porciu

Špeciálne múky

Vajíčka