Popis
Edmond Fallot Dijonská horčica na bielom víne 210 g
Vlastnosti a výhody: Dijonská horčica vznikla v 18. storočí, kedy jej tvorcovia objavili, že keď sa do hnedých horčičných semienok pridá hroznová šťava a následná zmes sa potom melie na mlynských kameňoch, tak práve pridávanie tejto šťavy zabraňuje tomu, aby sa táto jemná pasta zahrievala. Týmto spôsobom bola nakoniec vytvorená vysoko kvalitné Dijonská horčica, v kombinácii s bielym vínom sa jedná o veľmi lahodnú pochúťku.
Použitie: Horčica je skvelá na krémové omáčky, alebo len tak na tanier k mäsu.
Zloženie: Horčičné semienka, voda, biele víno 19% (so siričitany), ocot, soľ, antioxidant: disiričitan draselný, kyselina: kyselina citrónová, korenie.
Krajina pôvodu: Francúzsko.
Skladovanie: Skladujte v temnom, chladnom a suchom mieste.
Balenie: Sklenená dóza.
Vyšperkované spojenie chutí, to je dijonská horčica na bielom víne od Edmond Fallot. Ideálne k mäsu, do dresingov alebo do šalátov.