Edmond Fallot Dijonská horčica s provensalským korením 210 g

 4,00

Porovnať
Kategórií:

Popis

Edmond Fallot Dijonská horčica s provensalským korením 210 g

Vlastnosti a výhody: Dijonská horčica vznikla v 18. storočí, keď jej tvorcovia objavili, že keď sa do hnedých horčičných semienok pridá hroznová šťava a následná zmes sa potom melie na mlynských kameňoch, tak práve pridávaniu tejto šťavy zabraňuje tomu, aby sa táto jemná pasta zahrievala. Týmto spôsobom bola nakoniec vytvorená vysoko kvalitná Dijonská horčica. Táto dijonská horčica oplýva klasickými provensálskymi príchuťami. Červené papriky, cesnak, panenský olivový olej a provensálske bylinky dodávajú tejto horčici jasnú a letnú chuť.

Použitie: Horčica je skvelá na k rybám, kuraciemu mäsu, zelenine alebo ako dip do sendviča alebo bagety.

Zloženie: Voda, horčičné semienka, červená paprika 16%, ocot, soľ, cesnak, paprika, múka , extra panenský olivový olej, antioxidant: disiričitan draselný , kyselina: kyselina citrónová, korenie.
Krajina pôvodu: Francúzsko.
Skladovanie: Skladujte v temnom, chladnom a suchom mieste.
Balenie: Sklenená dóza.

Spojenie provensálskych byliniek s tradičnou francúzskou horčicou je priam geniálne. Ideálna k rybám, mäsám alebo do šalátov a na výrobu omáčok.

Shopping cart

close