Edmond Fallot Dijonská horčica s bazalkou jemná 205 g

 4,00

Porovnať
Kategórií:

Popis

Edmond Fallot Dijonská horčica s bazalkou jemná 205 g

Vlastnosti a výhody: Dijonská horčica vznikla v 18. storočí, kedy jej tvorcovia objavili, že keď sa do hnedých horčičných semienok pridá hroznová šťava a následná zmes sa potom melie na mlynských kameňoch, tak práve pridávanie tejto šťavy zabraňuje tomu, aby sa táto jemná pasta zahrievala. Týmto spôsobom bola nakoniec vytvorená vysoko kvalitné Dijonská horčica, pridaním bazalky potom získala ešte zaujímavejšie a originálnejšie príchuť. Táto mimoriadne lahodná chuť korenia, ocenená pre svoju štipľavú, silnú a ostrú chuť, má aromatické, sladké a slané náznaky bazalky.

Použitie: Horčica má hladkú a krémovú štruktúru, ktorá funguje perfektne, keď je spárovaná s vašimi obľúbenými šalátovými alebo masovými pokrmy. Výborná je tiež na sendvičoch.

Zloženie: Voda, horčičné semienka, biele víno 17% (so siričitany), ocot, bazalka 8%, soľ, bazalková múka, antioxidant: disiričitan draselný, kyselina: kyselina citrónová, kurkuma.
Krajina pôvodu: Francúzsko.
Skladovanie: Skladujte v temnom, chladnom a suchom mieste.
Balenie: Sklenená dóza.

Dijonská horčica obohatená o bazalku má veľmi výraznú chuť aj arómu. Je lahodná v dipoch aj len tak samotná ako príloha k obľúbeným pokrmom.

Shopping cart

close