GRIZLY Rukola BIO semienka na klíčenie 250 g

 3,13

Porovnať
Kategórií:

Popis

GRIZLY Rukola BIO semienka na klíčenie 250 g

Administratívne zaradenia: Semená na klíčenie
Zloženie: Roketa siata
* CZ-BIO-003 produkt ekologického poľnohospodárstva
Krajina pôvodu: Taliansko
Skladovanie: Skladujte na tmavom, chladnom a suchom mieste
Balenie: znovu uzatvárateľný PP obal alebo vákuované v PP obale (počas prepravy môže dôjsť k rozvakuování, ktoré neovplyvní kvalitu)

Vlastnosti a výhody: Klíčky rukoly čiže rokety majú charakteristickú pikantnú chuť. Sú veľmi výživné a bohaté na vitamíny (A, C, F, B), minerálne látky (zinok, vápnik, fosfor, železo, meď, draslík, horčík), antioxidanty, vlákninu a omega-3 mastné kyseliny. Naklíčené semienka obohatí každý jedálniček o vitamíny, minerálne látky, vlákninu, bielkoviny a enzýmy. Okrem toho sú veľmi chutnou záležitosťou, ktorá skvele vyzerá.

Biopotraviny vždy prechádza systémom kontrol a certifikácie, ktorý zabezpečuje ich kvalitu a umožňuje im niesť toto označenie. Ich prírodnú biokvalitu docenia predovšetkým ľudia so záujmom o ekologické poľnohospodárstvo a udržateľný systém hospodárenia.

Klíčením v semienkach aktivujeme enzýmy, vďaka ktorým sú klíčky ľahko stráviteľné. V zrnách navyše počas procesu klíčenia rastie množstvo esenciálnych aminokyselín a mnohonásobne stúpa obsah vitamínov a minerálnych látok.

Použitie: Naklíčené semienka rukoly môžete pridávať do šalátov, cestovín, vychladnutých polievok, na namazané pečivo alebo pri príprave zeleninových smoothie.

Návod na prípravu: Semienka rukoly sa nenamáčajú, ale rovno sa nechávajú klíčiť v klíčiace nádobe 3 dni. Počas klíčenia semienka 2-3 x denne preplachujte. Plne naklíčené semienka pripravená na konzumáciu meria 4-6 cm. Ideálna teplota pre celý proces je 20 ° C.

Fotografia je len ilustračné, v najbližšej dobe ju nahradíme reálnu.
Klíčky rukoly sú lahodnou pikantnou vitamínovou bombou, ktorá obohatí jedálniček aj o minerálne látky, enzýmy a vlákninu.

Shopping cart

close