Popis
Tekuté vaječné bielka – plnohodnotný zdroj bielkovín v praktickej forme bez obsahu konzervačných látok a GMO
Tekuté vaječné bielka sú pohodlným spôsobom ako prijať potrebné bielkoviny. Sú pasterizované, takže ich môžete konzumovať aj surové, napríklad ako súčasť proteínových nápojov, no využijete ich aj na varenie a pečenie zdravých dobrôt. Sú praktické – jednoducho otvoríte fľašu a nalejete si toľko bielok, koľko potrebujete, a nemusíte zdĺhavo oddeľovať bielka od žĺtkov. Navyše, majú dlhšiu trvanlivosť ako bežné vajíčka a vydržia vám až 6 mesiacov. Neobsahujú žiadne konzervačné látky a sú bez prítomnosti GMO. Na 100 g produktu obsahujú až 10,2 g bielkovín, ktoré udržujú zdravie vašich kostí a pozitívne vplývajú na rast svalovej hmoty. Doprajte si bielkoviny v ich najprirodzenejšej forme prostredníctvom 100 % vaječných bielkov, ktoré pochádzajú z vajec nosníc z podstielkového chovu vo vnútorných priestoroch. Sliepky tak nie sú v klietkach a majú viac životného priestoru.
Tekuté vaječné bielka a ich výhody
- sú 100% vaječné bielka v praktickej forme
- sú plnohodnotným zdrojom bielkovín
- sú pasterizované
- na 100 g obsahujú 10,2 g bielkovín
- sú bez konzervantov a GMO
- majú trvanlivosť až 6 mesiacov
Zloženie
100% vaječné bielka.
Návod na prípravu
Pred použitím pretrepte. Vaječné bielka je možné konzumovať v surovom alebo tepelne upravenom stave. Vhodné na prípravu vaječných jedál alebo pridanie do šejkov a smoothie.
Tabuľka nutričných hodnôt
Nutričné hodnoty | 100 g |
---|---|
Energetická hodnota | 209 kJ / 50 kcal |
Tuky | 0,5 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny | < 0,5 g |
Sacharidy | 1,1 g |
z toho cukry | 1,1 g |
Bielkoviny | 10,2 g |
Soľ | 0,4 g |
Upozornenie
Obsahuje vajcia. Skladujte na suchom a chladnom mieste. Uchovávajte pri izbovej teplote (0 až 25°C) za predpokladu, že balenie nie je otvorené. Dátum minimálnej trvanlivosti je uvedený na obale. Po otvorení uchovávajte v chladničke (0 až 4°C) a spotrebujte do 48 hodín. Uistite sa, že uzáver je pevne uzavretý pred uložením, aby sa zabezpečila sviežosť.