Popis
Suroviny
200 g pravej sviečkovej (ideálne zo strednej časti)
50 g rukoly
30 g parmezánu
2 reďkovky
1 lyžica extra panenského olivového oleja
šťava z 1/4 citróna
1/4 lyžičky kvalitnej horčice
soľ
korenie
Suroviny
200 g pravej sviečkovej (ideálne zo strednej časti)
50 g rukoly
30 g parmezánu
2 reďkovky
1 lyžica extra panenského olivového oleja
šťava z 1/4 citróna
1/4 lyžičky kvalitnej horčice
soľ
korenie
1 Základné mäso | |
---|---|
1 Zelenina | |
1 Mliečne produkty | |
1 Základný tuk | Olivový olej |
1 Tekuté dochucovadlá | |
1 Druh keto jedla | |
1 Mäsové výrobky | |
1 Odkaz na web | |
1 Príprava | |
1 Sacharidy na porciu | |
1 Špeciálne múky | |
1 Vajíčka |