Popis
Potrebujete:
500 g mascarpone
250 g arašidové maslo
vanilkový extrakt (voliteľné)
100 g erytritol
2 ks vajíčka
čučoriedky
Zero čokoládová poleva (voliteľné)
Všetko okrem čučoriedok a polevy zmiešajte spolu a v nádobkách na dezert pečte 40 minút pri teplote 150 °C. V mojom prípade som dostala 837g zmesy:

Takže 15 g čučoriedok a 130 g zmesy


vytvorilo výsledný dezert. Kto chce, môže ho ešte doladiť polevou podľa preferencií, ja som použila čokoládovú low-carb.



Výživové hodnoty | Celá dávka | 1 porcia (130 g) + čučoriedky (15 g) + zero poleva (20g) |
energia |
3 050kcal |
474 kcal + 7kcal + 2 kcal |
sacharidy (z toho cukry) |
133 g (5g) | 21 g (0,8g) + 1 g + 2 g |
tuky | 292 g | 45 g + 0,1 g + 0 g |
bielkoviny | 82 g | 13 g + 0,2 g + 0 g |