Panenka v parmezánovej kruste s teplým karfiolovým šalátom

Porovnať
Kategórií:

Popis

Suroviny
BRAVČOVÁ PANENKA

450 g bravčovej panenky

40 g strúhaného parmezánu

1 veľká hrsť čerstvých byliniek (bazalka, petržlenová vňať, pažítka ai.)

soľ a korenie

 

KARFIOLOVÝ ŠALÁT

750 g karfiolu

3 lyžice olivového oleja

2 lyžičky vínneho alebo jablčného octu

40 g sušených paradajok

1 malý strúčik cesnaku

1 veľká hrsť čerstvých byliniek

soľ

korenie

Ďalšie informácie

1 Základné mäso

1 Mliečne produkty

1 Zelenina

, ,

1 Tekuté dochucovadlá

,

1 Druh keto jedla

1 Mäsové výrobky

1 Odkaz na web

1 Príprava

1 Špeciálne múky

1 Vajíčka

1 Sacharidy na porciu

Shopping cart

close