Špargľová polievka s parmezánovými krekermi

Porovnať
Kategórií:

Popis

Suroviny
KREKRY
50 g strúhaného syra parmezánového typu
50 g mandľovej múky
1 bielok

POLIEVKA
500 g zelenej špargle
30 g masla
150 g jarnej cibuľky (vrátane zelenej časti)
2 strúčiky cesnaku
800 ml vody
50 g strúhaného syra parmezánového typu
1 žĺtok
50 g smotany
soľ a korenie

Ďalšie informácie

1 Mliečne produkty

, ,

1 Špeciálne múky

1 Vajíčka

1 Zelenina

, ,

1 Základný tuk

Maslo

1 Druh keto jedla

1 Mäsové výrobky

1 Odkaz na web

1 Príprava

,

1 Uskladnenie

1 Základné mäso

1 Sacharidy na porciu

Shopping cart

close