Wasa Gluten free 240 g

 6,95

Knäckebroty Gluten Free sú chrumkavou náhradou klasického chleba a pečiva, ktorá vás dokonale zasýti. Trvanlivé chlebíky obsahujú vysoké množstvo vlákniny, vitamínov, minerálov a ďalších látok prospešných pre zdravie. Vďaka nízkemu obsahu tukov sú vhodné aj ako súčasť redukčných diét.

Porovnať
Kategórií:

Popis

Knäckebroty Gluten Free – chrumkavé náhrady pečiva vhodné aj do diéty

Knäckebroty Gluten Free sú chrumkavé celozrné náhrady pečiva zo Švédska. Vďaka vysokému obsahu vlákniny, vitamínov, minerálov a iných prospešných látok sú tak ideálne do diét či ako súčasť zdravého životného štýlu. Knäckebroty boli pôvodne vyrábané z celozrnnej žitnej múky, soli a vody. Neskôr sa k nim začali pridávať aj rôzne druhy korenia, semienok či ochucovadiel. Dajte si ich na raňajky, desiatu či večeru s prílohou, po akej váš apetít práve túži, a užite si ich jedinečnú chuť a úžasnú ľahkosť.

Knäckebroty Gluten Free a ich výhody

  • trvanlivá náhrada klasického pečiva
  • obsahuje vysoké množstvo vlákniny, vitamínov a minerálov
  • vhodné ako súčasť zdravého životného štýlu

Zloženie

Zemiakový škrob, ryžová múka, amarantová múka, repkový olej, vláknina z cukrovej trstiny, bezlaktózové odtučnené sušené mlieko, cukrový sirup, cukor, sušený ryžový kvas (ryžová múka, voda), emulgátor: mono- a diglyceridy mastných kyselín; droždie, jedlá soľ, zahusťovadlo: guma guar; fenikel, aníz, rasca.

Tabuľka nutričných hodnôt

Nutričné hodnoty 100 g
Energetická hodnota 1680 kJ / 398 kcal
Bielkoviny 4,5 g
Tuky 7,8 g
z toho nasýtené kyseliny 1 g
Sacharidy 74,2 g
z toho cukry 5,3 g
Vláknina 6,7 g
Jedlá soľ 1,4 g

Shopping cart

close